Un avion a fost întors din drum din cauza unui pasager cu probleme intestinale: „Mirosiți-o pe asta!”

Un avion American Airlines s-a întors din drum pentru a da jos un pasager din cauza flatulenței sale excesive. Pasagerii au încercat să facă haz de necaz, însă călătoria le-a devenit imposibilă.

31 ian. 2024, 17:43
Un avion a fost întors din drum din cauza unui pasager cu probleme intestinale: „Mirosiți-o pe asta!”
Un avion a fost întors din drum din cauza unui pasager cu probleme intestinale: „Mirosiți-o pe asta!”

Incidentul mirositor a avut loc pe 14 ianuarie, pe un zbor al American Airlines pe ruta Phoenix-Austin. Avionul se pregătea să decoleze, dar la scurt timp s-a întors la poarta de plecare, iar echipajul de bord a însoțit afară un pasager care manifesta o flatulență excesivă. Zborul a întârzit circa 30 de minute din cauza pasagerului cu probleme intestinale.

Citește și: Alimentele pe care NU ar trebui să le consumi în avion. La ce riscuri te expui făcând asta

Un avion a fost întors din drum din cauza unui pasager cu probleme intestinale

Pentru unii colegi de călătorie, întâmplarea a fost „destul de amuzantă” și „oarecum distractivă”. Cel care a povestit întâmplarea pe Reddit a relatat că pasagerul cu pricina era vizibil nemulțumit de ceva și, cel mai probabil, mahmur.

După ce majoritatea pasagerilor s-au așezat la locurile lor, bărbatul a putut fi auzit spunând cu voce tare: „Credeți că asta a fost nepoliticos? Ei bine, mirosiți-o pe asta!”, după care a tras un vânt sonor, potrivit martorului, citat de Daily Mail.

Poate ar fi părut amuzant de auzit, dar nu era, totuși, pentru că venea de la un adult, într-un avion”, a mai povestit pasagerul pe Reddit. Acesta își amintește că lângă bărbatul cu flatulențe stăteau mai multe femei, care însă l-au ignorat în tot acest timp. „Nu a reacționat nimeni la asta, am schimbat doar zâmbete cu ceilalți pasageri și am dat din cap”, a mai spus martorul.

Pasagerul cu probleme și-a continuat „numărul”, spre stupoarea tuturor celor aflați la bordul avionului. Unii dintre ei chiar mâncau în timp ce bărbatul își exterioriza problemele interioare. A fost momentul în care un pasager a reacționat și i-a spus bărbatului cu flatulențe: „Dacă nu vă place, puteți zbura în privat”, urmat d eun altul: „Cred că am fi cu toții de acord că ești cel mai nepoliticos aici”.

Oamenii din avion începuseră deja să vocifereze, moment în care un însoțitor de zbor a intervenit și i-a spus bărbatului: „Ajunge!”. La scurt timp, avionul care rula pe pistă pentru a decola, s-a oprit, iar echipajul de zbor a anunțat că aeronava se va întoarce la poartă: „Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă. Vom oferi mai multe informații când le vom avea”.

Când avionul a ajuns la poartă, o însoțitoare de zbor l-a informat pe pasagerul flatulent că nu mai poate continua acea cursă și trebuie să coboare.

El i-a răspuns pur și simplu „Nu înțeleg”, iar ea i-a spus că vor vorbi despre asta în timp ce coboară din avion”, a scris martorul. „S-a ridicat, și-a luat geanta și a ieșit liniștit din avion. Cu toții am răsuflat ușurați când a fost îndepărtat, cred că majoritatea persoanelor au fost supărate cu privire la ceea ce ar putea spune sau face acel om în continuare”, a completat pasagerul care a descris incidentul.

O a doua persoană care a susținut că se afla în același zbor a scris: „Eu pot să mărturisesc că a fost un zbor împuțit! Nu știam ce a început calvarul, dar erau multe mirosuri care se întreceau acolo. A fost surprinzător că a plecat liniștit, dar a fost un drum al rușinii. L-am auzit mormăind „pur și simplu nu înțeleg”.

Citește și: Revoltător! Fost rugbist, imobilizat în scaun cu rotile, interzis într-un avion Tarom, deși avea bilet cumpărat. „Mi s-a anulat biletul fără să fiu anunțat”