INCENDIU COLECTIV. Asistenta eroină are probleme GRAVE de sănătate: Sunt speriată. SCUIP SÂNGE

INCENDIU COLECTIV. Violeta Naca, asistenta eroină din noaptea tragediei, are probleme grave de sănătate. Din cauza fumului pe care l-a inhalat în momentul intervenţiei la clubul Colectiv, Violeta Naca riscă să rămână fără voce.

10 nov. 2015, 07:38

INCENDIU COLECTIV. Asistenta eroină de la clubul Colectiv, Violeta Naca, se simte foarte rău, din cauza fumului inhalat în noaptea tragediei. Mai mult, ea este speriată deoarece a început să scuipe sânge.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV. Raport IML: De ce au murit tinerii din club. Rezultatele analizelor toxicologice

Din seara în care s-a întâmplat tragedia de la Colectiv, am simţit că miroase. Era o substanţă toxică, care mirosea, mirosea din ei. Am simţit şi în ambulanţă. În timpul în care i-am evoluat, am simţit acel miros. Sunt foarte speriată, nu e normal dintr-o tuse banală să scuipi sânge. Mă tem la ziua de mâine, mi-e frică să mai şi vorbesc. Mă gândesc la copilul meu mic şi care are nevoie de mama lui„, a spus Violeta Naca la o televiziune.

În urma unui control la medicul ORL, asistenta a aflat că are corzile vocale arse.

Corzile ei vocale sunt în pericol„, a spus medicul.

Citeşte şi Bilanţul tragediei din Clubul Colectiv: 48 de morţi. Încă un tânăr a pierdut lupta cu moartea

Zi de zi, cadrele medicale fac eforturi supraomenesti. Ranitii indura chinuri groaznice, pielea lor este arsa. „Din 14-15 cati sunt internati la noi, maxim 2-3 vor scapa cu viata, probabil. Au fost curatati de piele pana la muschi. Unele zone de pe corpul lor au inceput sa necrozeze. Sunt arsi si pe fata, si pe spate. Au fost operati pe fata, dar pe spate nu au au cum… Ar insemna sa fie pusi pe masa de operatie cu fata in jos… E imposibil. Pe spate au inceput sa se infecteze”, a declarat in o alta asistentă.