Incendiu în Delta Văcăreşti GALERIE FOTO

Lacul Văcărești a fost declarat parc natural și a fost instituit în această zonă regimul de arie naturală protejată, a anunțat Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, iar premierul a straîns săptămâna trecută gunoaiele din zonă.   

11 iul. 2016, 14:10

UPDATE: La fața locului acționează 20 de pompieri pentru stingerea focului. „Nu se poate face accesul cu autospeciale în zona focarului, având în vedere natura terenului, solul este moale. Se acționează cu lopeți”, a precizat Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU București.

Premierul Dacian Cioloș, ministrul Mediului, Cristina Pașca Palmer, și alți demnitari din Guvern, printre care șeful Corpului de Control al Executivului, Mircea Valentin, au participat joi alături de peste 200 de voluntari la o acțiune de ecologizare a Parcului Natural Văcărești. Iniţiativa nu a schimbat prea mult asoectul zonei, care a redevenit raiul oamenilor străzii. Luni, un incendiu a afectat din nnou aria protejată de la marginea Bucureştiului (vezi galerie foto)

Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă!