Incendiu la hala unei fabrici de mezeluri din Buftea. Exista risc de explozie, atenţionare prin Ro-Alert VIDEO

Publicat: Duminică, 18 Noiembrie 2018 09:18 // Actualizat: Duminică, 18 Noiembrie 2018 14:13 // Sursa: romaniatv.net

Un puternic incendiu a izbucnit duminică dimineaţă la hala unei fabrici de mezeluri din Buftea, existând risc de explozie. Pompierii au stins incendioul după câteva ore.

UPDATE: Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Un incendiu puternic a izbucnit la o fabrică de mezeluri din Buftea, pe o suprafaţă de 700 mp, la faţa locului intervenind 11 autospeciale, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti Ilfov. Echipele de intervenţie anunţă că nu sunt victime. 

Conform reprezentanţilor ISI Ilfov, un apel la serviciul 112 a anunţat în jurul orei 7:00 un incendiu la o hală a unei fabrici de mezeluri di Buftea, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Esxistă şi risc de explozie, ISU neputând însă preciza la acest moment despre ce materiale este vorba.Pentru stingerea incendiului acţionează 10 autospeciale.

"Va fi ancheta. Se pare că este un scurtcircuit de la o friteuza. Nu e o hală de mezeluri, este o hala de ready meal. Nu am văzut decât acoperişul, dar nu e dărâmată. Nu pot intra încă acolo, este fum . Totul este asigurat. Nu a păţit nimeni nimic", a declarat Sorin Minea, patronul halei Angst, care a luat foc duminică dimineaţa.

Incidentul, anunţat prin Ro-Alert: Oamenii să închidă geamurile 

Incendiul de la fabrica de mezeluri din Buftea a fost anunţat, duminică dimineaţa, şi prin sistemul Ro-Alert, oamenii din zonă primind mesaje să rămână în case pentru că sunt degajări de fum.

„Incendiu hala producţie în oraşul Buftea - Ilfov cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, populaţiei din zonă i se recomandă să rămână în incinte, să închidă geamurile şi să nu se expună la fum. Respectaţi recomandările pompierilor! DSU - IGSU”, a anunţat sistemul Ro-Alert, duminică dimineaţa, pentru locuitorii din Buftea.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
incendiu incendiu Buftea ISU Bucureşti Ilfov roalert
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
15 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H