Incendiu la Snagov. O vilă a fost mistuită de flăcări, un bărbat a murit VIDEO

O casă din Snagov a fost distrusă în totalitate de flăcările violente, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave, iar o altă persoană, surprinsă în interior, şi-a pierdut viaţa.

24 iun. 2017, 07:19
Incendiu la Snagov. O vilă a fost mistuită de flăcări, un bărbat a murit VIDEO

Vineri seara, în jurul orelor 23, un apel la 112 anunţa un incendiu în Snagov. O vilă cu parter şi etaj a ars ca o torţă sub privirile neputincioase ale vecinilor. „La faţa locului au fost cinci autospeciale cu apă şi spumă, o descarcerare, o autoscară şi o ambulanţă. Am avut ceva probleme la alimentarea cu apă, în rest nu au fost probleme privind intervenţia„, a declarat unul dintre pompieri, citat de România TV.

Construcţia, în curs de finalizare, s-a prăbuşit în proporţie de peste 50 la sută. De asemenea, o pădure din apropiere a fost la un pas să fie afectată.

Unul dintre proprietari a reuşit să iasă din casa mistuită de flăcări cu ajutorul vecinilor. A fost transportat la spitalul Florească cu arsuri grave la ambele picioare. În schimb, una dintre victime a murit după ce a rămas captivă în casa cuprinsă de flăcări.