Incendiu la un împingător aflat în Portul Constanţa, cinci persoane au făcut atac de panică

Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, la un împingător aflat în Portul Constanţa, pentru stingerea focului, care s-a manifestat în sala motoarelor, intervenind cinci echipaje de pompieri. Cinci persoane au făcut atac de panică, fiind nevoie de intervenţia cadrelor medicale.

26 oct. 2018, 09:28
Incendiu la un împingător aflat în Portul Constanţa, cinci persoane au făcut atac de panică

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la un incendiu izbucnit în sala motoare la un împingător, pavilion Bulgaria, aflat în dreptul danei 97 a Portului Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere şi două autospeciale de la serviciul privat, incendiul manifestându-se violent în sala motoarelor. Nouă persoane aflate la bordul navei au părăsit singure împingătorul în momentul izbucnirii focului, una fiind scoasă de pompieri.

Din cele zece persoane, cinci au suferit atac de panică, fiind nevoie de intevenţia cadrelor medicale de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat o oră. Deocamdată, cauza izbucnirii incendiului nu a fost stabilită.