Incendiu puternic în Bucureşti. Cinci case au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu de proporţii a izbucnit miercuri pe str. Găiceana din sectorul 5. Mai multe locuinţe au fost afectate.

RomaniaTV.net
29 oct. 2014, 11:05
Incendiu puternic în Bucureşti. Cinci case au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu violent a izbucnit miercuri în Sectorul 5. Acoperişul unei case a ars în totalitate, iar alte patru imobile au fost afectate parţial. Potrivit Agerpres, echipele ISU au reuşit să localizeze incendiul cu ajutorul a cinci autospeciale de stingere şi nu au fost înregistrate victime.

Suprafaţa afectată de incendiu este de circa 250 metri pătraţi, iar construcţiile distruse sunt din cărămidă şi paiantă.

Marti a fost panică într-o localitate din judeţul Cluj. Un incendiu a izbucnit la un magazin alimentar din localitatea Săcălaia.

Magazinul, dar şi un bar au fost cuprinse de flacari, iar focul s-a extins în scurt timp şi la casa proprietarului. Soţia şi copilul bărbatului au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit un atac de panică.

Fumul puternic a fost observat de un vecin care a sunat imediat la 112. Flăcările înalte de câţiva metri care au cuprins magazinul s-au extins în scurt timp la barul, dar şi la casa proprietarului, recent renovată.

Proprietarul a reuşit să îşi scoată la timp din casă soţia şi copilul de 11 ani. Cei doi au suferit un atac de panică şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Cu ajutorul vecinilor, bărbatul a reuşit să scoată din magazin câteva butelii pline cu gaz care puteau exploda în orice moment.