Incendiu puternic la o garsoniera din judeţul Hunedoara. Zece persoane au fost duse la spital

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi după-amiază, într-o garsonierăă din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara, iar din cauza fumului gros 35 de persoane, între care 20 de copii, au fost evacuate. Pentru că aveau simptomele unor intoxicări, şase copii şi patru femei au fost duşi la spital.

30 ian. 2018, 15:14
Incendiu puternic la o garsoniera din judeţul Hunedoara. Zece persoane au fost duse la spital

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, pompierii de la Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră din municipiul Vulcan.

„Arderea s-a propagat la izolaţia exterioară a blocului, generând o cantitate mare de fum. Ajunşi rapid la locul în care se dezvolta incendiul, pompierii au decis evacuarea de urgenţă a 35 de persoane, dintre care 20 sunt copii. Concomitent cu această operaţiune a fost dezvoltat dispozitivul de stingere în scurtă vreme pompierii reuşind să stopeze propagarea incendiului”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Pentru că aveau simptomele unor intoxicări uşoare cu fum, şase copii şi patru femei au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Vulcan.

Echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale de stingere, trei ambulante, două autoscări şi o ambulanta SAJ.

Citeşte şi Incendiu la o biserică din Craiova. Pompierii au intervenit de urgenţă