Incendiu violent în Cluj. O casă a fost făcută scrum VIDEO

O casă din localitatea Sânmărghita, judeţul Cluj, a ars ca o torţă după ce a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a pornit de la acoperiş şi a fost văzut de câţiva săteni, care au dat alarma. Până să ajungă pompierii, sătenii au sărit în ajutor şi au scos bunurile din locuinţă. Trei autospeciale cu apă şi spumă s-au chinuit să stingă flăcările.

02 apr. 2016, 20:08
Incendiu violent în Cluj. O casă a fost făcută scrum VIDEO

Incendiul care se manifesta inițial la nivelul acoperișului unei case a fost văzut de câțiva săteni. Aceștia au dat imediat alarma și au sunat la 112 pentru a cere ajutor, potrivit dej24.ro. Proprietara imobilului a primit vestea nenorocirii de la câțiva vecini.

La fața locului au fost trimise de urgență trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii. Până la sosirea acestora, oamenii din localitate au încercat să țină flăcările sub control.

Din păcate, focul s-a extins în scurt timp și la nivelul locuinței. Sătenii din Sânmărghita au dat dovadă de spirit civic, proprietara imobilului fiind ajutată de aceștia la scoaterea bunurilor din locuință.

Mai multe bunuri materiale, între care dulapuri, saltele, perne, cărți și haine, au fost scoase din casă înainte de a fi cuprinse de flăcări. Chiar și așa, pagubele materiale sunt uriașe.

Nu se cunosc cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, însă pompierii efectuează cercetări pentru a identifica cu exactitate de unde a pornit focul.

Citeşte şi: INCENDIU la o fermă de pui din Focşani. 15.000 de păsări au murit