Încep lucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian. Când se redeschid

Lucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian încep sâmbătă, anunţă Metrorex.

09 sept. 2017, 08:50
Încep lucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian. Când se redeschid

Conform calendarului pentru ultima etapă de modernizare, care vizează şase staţii cu o singură cale de acces, în perioada 9 septembrie – 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian.

Ultimele programate sunt Pantelimon şi Basarab 1 unde lucrările se vor desfăşura în perioada 16 septembrie – 19 septembrie. Staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, incluse în aceeaşi etapă, au fost deja modernizate.

„Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor”, anunţă regia.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii.

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.