Încheiem săptămâna pe PLUS. Ai aici selecţiile ce compun BILETUL ZILEI!

Avem o oferta excelenta astazi, din care putem extrage suficiente ponturi de calitate. Noi ne-am oprit la 3, cele care compun biletul zilei oferit de redactia www.pariuri1x2.ro.

21 mai 2017, 08:05
Încheiem săptămâna pe PLUS. Ai aici selecţiile ce compun BILETUL ZILEI!

Biletul zilei

In La Liga avem derby-ul Valencia – Villarreal. Pentru oaspeti miza este una deosebita, ”submarinul galben” cautand pe Mestalla punctele care sa-i garanteze inca un sezon de Europa League. Villarreal va fi mai prezenta in joc, iar pariul nostru se indreapta catre cel putin 4 cornere obtinute de trupa vizitatoare.

In Serie A, Juventus este la 3 puncte de titlu. Formatia lui Allegri nu va mai amana deznodamantul stagiunii, mai ales ca adversarul de la Torino, Crotone, este unul mai mut decat abordabil. Juve se va impune si va sarbatori, alaturi de fani, al 6-lea titlu consecutiv!

In aceeasi situatie cu Juventus este si adversara din finala Ligii Campionilor, Real Madrid. CR7 & co. lupta la Malaga pentru succesul ce echivaleaza bifarea titlului cu numarul 33 din formidabilul palmares al ”albilor”. Real ar avea si varianta remizei, dar Zidane nu-si va asuma niciun risc pe ”La Rosaleda”, in conditiile in care tehnicianul nici nu se confrunta cu grave probleme de lot.

Citeste si:

 

Biletul zilei

16:00, Juventus – Crotone 1
17:45, Valencia – Villareal, Oaspetii peste 3.5 cornere
21:00, Malaga – Real Madrid, 2

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.