INCIDENT GRAV pe un aeroport din România. A fentat SISTEMELE de SECURITATE şi a ajuns până în cabina piloţilor

Un incident grav a avut loc pe aeroportul din Cluj-Napoca. Un bărbat fără bilet a pătruns în aeroport, a intrat pe pistă şi apoi a urcat în cabina piloţilor, unde şi-a făcut mai multe poze pe care le-a postat pe Facebook. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, informează România TV.

27 ian. 2015, 21:08

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a reuşit să ajungă pe pista de aterizări a aeroportului Cluj-Napoca, fără bilet şi fără să fie controlat. A spart un geam şi a ajuns la câţiva metri de un avion care era garat lângă terminal. Acesta era pregătit pentru cursa ce urma să aibă loc peste câteva ore. Bărbatul s-a decis să aştepte până când urmau să fie îmbarcaţi pasagerii în avion şi să ajungă astfel la Londra, fără bilet. Avea de gând să îşi viziteze iubita.

În timpul cât trebuia să aştepte, şi-a făcut câteva fotografii în cabina piloţilor, chiar şi un selfie. Bărbatul a postat fotografiile pe o reţea de socializare, însă pentru că era întuneric avea nevoie să folosească bliţul mobilului. Aşa a fost şi reperat de angajaţii aeroportului. Aceştia au văzut lumină în cabina piloţilor şi au anunţat autorităţile.

Citeşte şi ALERTĂ cu bombă pe aeroporturile din Cluj şi Târgu Mureş

Bărbatul a fost găsit în avion, predat poliţiei şi este acum cercetat penal. Acesta nu avea gânduri rele, însă alerta de securitate a fost maximă, mai ales în contextul atentatelor teroriste din Europa.

Autorităţile au luat măsura de a înlocui geamurile prin care a trecut bărbatul cu metal.

Citeşte şi Un avion care ateriza pe un aeroport a fost atacat cu focuri de armă