INCIDENT în Bucureşti. Un bărbat a dat foc unui restaurant după un conflict cu un angajat

Un bărbat din Bucureşti a dat foc unui restaurant în urma unui conflict cu un angajat. Două maşini au ars din cauza flăcărilor după ce omul străzii a dat foc unor cartoane de la ghena restaurantului.

19 sept. 2014, 06:11
INCIDENT în Bucureşti. Un bărbat a dat foc unui restaurant după un conflict cu un angajat

Potrivit oamenilor legii, ar fi vorba de un om al străzii care a pus focul din răzbunare, după ce un angajat al respectivului restaurant a refuzat să-i mai dea de mâncare.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, poliţiştii Capitalei au identificat şi prins un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi distrugere din culpă, la scurt timp după comiterea faptei.

Potrivit poliţiştilor, secţia 14 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un incendiu a izbucnit la un autoturism, care a ars în proporţie de 90%.

CITEŞTE ŞI  Maşină de lux, incendiată la Lugoj

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, din cauza unui conflict avut cu un angajat al unui restaurant, ar fi dat foc unor cartoane la ghena de gunoi a locaţiei respective, focul extinzându-se asupra faţadei clădirii şi la două autoturisme.

A fost reţinută în sarcina bărbatului, de asemenea, comiterea altei fapte de distrugere, la data de 11 septembrie a.c., când ar fi dat foc unor cartoane, focul extinzându-se şi provocând distrugeri unui autoturism, prejudiciul estimat fiind de 7.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi distrugere din culpă, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

CITEŞTE ŞI Incendiu la Spitalul Judeţean Constanţa. Trei pacienţi au suferit arsuri