Incident la Baia Mare: Un bărbat s-a trezit cu un GLONŢ în casă în timp ce se uita la TV

Un bărbat din Baia Mare a avut parte de un incident mai puţin obişnuit. În timp ce se uita la televizor, omul s-a trezit cu un glonţ în casă, relatează România TV. Surpriza mai mare a fost când oamenii legii au descoperit că proiectilul a fost tras din clădirea de vis a vis, unde se află sediul unei bănci şi o firmă de termopane. Anchetatorii l-au depistat, în urma verificărilor, pe trăgător: era patronul firmei de termopane care îşi curăţa la birou... arma de vânătoare.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 05:54
Incident la Baia Mare: Un bărbat s-a trezit cu un GLONŢ în casă în timp ce se uita la TV

În timp ce se uita la televizor, omul a auzit o bufnitură puternică şi nu i-a venit să creadă că pereţii casei i-au fost străpunşi de un glonţ. „S-au spart şi geamurile. Eram pe fotoliu şi mă uitam la televizor. La o distanţă de un metru a trecut de mine. Glonţ adevarat, nu de cauciuc, a spart peretele„, relatează protagonistul straniului incident, care a tras o sperietură zdravănă.

Potrivit anchetatorilor, glonţul a fost tras din clădirea de vizavi, loc unde îşi desfăşoară activitatea o bancă şi o firmă de termopane.

Poliţiştii au încercat să afle ce s-a întâmplat. „La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a confirmat cele sesizate. Se continuă cercetarile pentru stabilirea cauzelor pentru care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Tania Şobraneţ.

După primele cercetări, s-a descoperit că cel care a tras a fost patronul firmei de termopane de peste drum.

Bărbatul de 50 de ani s-a gândit să-şi cureţe arma de vânătoare care s-a descărcat accidental.

În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permis de port-armă din 1994. Armele de vânătoare i-au fost confiscate până la finalizarea cercetărilor.