INCIDENT la Mediaş. Un copil de şase ani a căzut într-un canal neacoperit, adânc de patru metri

Un copil de şase ani din Mediaş a fost salvat de pompieri, vineri seară, după ce a căzut într-un canal adânc de patru metri neacoperit şi nesemnalizat, iar medicii i-au acordat băiatului primul ajutor la faţa locului, mama sa refuzând transportul la spital.

RomaniaTV.net
27 nov. 2015, 19:23
INCIDENT la Mediaş. Un copil de şase ani a căzut într-un canal neacoperit, adânc de patru metri

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat, vineri seară, că un copil de şase ani a căzut într-un canal din localitatea Mediaş, scrie Mediafax.

„Un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD au intervenit pentru scoaterea copilului din canal şi acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul este în stare bună, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a mai fost dus la spital după ce mama acestuia a refuzat transportul”, a declarat Bianca Săbău.

Surse oficiale au spus că este vorba despre un băiat care a căzut într-un canal adânc de patru metri neacoperit şi nesemnalizat.

Copilul, mama şi sora acestuia mergeau la o fabrică din Mediaş, unde lucrează tatăl băiatului. La un moment dat, copilul a căzut în canal şi a fost scos de pompieri după aproximativ o jumătate de oră. Canalul se află în apropierea fabricii, într-o zonă unde există o alee, dar şi o zonă de iarbă