Incident ŞOCANT într-un campus universitar din Cluj. Un student a căzut nouă metri în gol

Un student a căzut nouă metri în gol de la balconul unei camere, într-un campus universitar din Cluj Napoca. Băiatul a scăpat ca prin minune, după ce a căzut pe un brad, informează România TV. Oamenii legii fac cercetări şi iau în calcul două variante: ori s-a dezechilibrat, ori a fost împins.

30 sept. 2014, 07:22
Incident ŞOCANT într-un campus universitar din Cluj. Un student a căzut nouă metri în gol

Totul s-a întâmplat în campusul universitar Haşdeu. Tânărul de 22 de ani era pe balcon împreună cu doi colegi când a căzut de la o înălţime de nouă metri în gol. Tânărul a avut însă noroc că s-a lovit de un brad şi a scăpat astfel cu viaţă.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, iar tânărul a fost transportat de urgenţă la spital. Medicii spun că starea studentului este stabilă, însă are mai multe contuzii în zona capului şi a abdomenului.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Ei iau în calcul mai multe variante. Este posibil ca studentul să fi fost împins, să se fi dezechilibrat sau să fie vorba de teribilism, mai ales că acesta consumase băuturi alcoolice.

Citeşte şi MAFIA din căminele studenţeşti. Cu cât se vinde un LOC ÎN CAMPUSURILE din Capitală VIDEO