Inconştienţă maximă: O fată de 12 ani, lăsată la volanul unei maşini în trafic

Un bărbat din Oradea îşi lasă maşina pe mâna unei fete de 12 ani. Omul o învaţă să conducă pe drum, printre alte autoturisme. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul chiar de către el, apoi postată de fetiţă pe internet. Bărbatul susţine că nu a făcut ceva greşit, pentru că el este instructor auto, iar zona în care copila a condus nu este una intens circulată, potrivit ebihoreanul.ro.

RomaniaTV.net
09 mai 2015, 15:05
Inconştienţă maximă: O fată de 12 ani, lăsată la volanul unei maşini în trafic

Fetiţa de 12 ani este mândră că se află la volan şi chiar vrea să meargă cu viteză, potrivit înregistrării postate pe Internet.

Cel care o învaţă să conducă este iubitul mamei ei, un instructor auto din Oradea. Cu toate că legea interzice clar ca minorii să conducă, bărbatul o învaţă pe fată şi manevre periculoase, ca depăşirea.

La un moment dat, fetiţa chiar se sperie de maşinile care trec pe lângă ea.

Copila a fost mulţumită de lecţie şi a postat imaginile pe internet, unde au fost văzute de tatăl ei. Omul a alertat imediat poliţia care a început o anchetă. Instructorul însă susţine că va scăpa nepedepsit pentru că înregistrarea nu poate fi folosită ca probă. În apărarea lui, bărbatul spune că zona prin care a condus copila nu este intens circulată.