Informaţie şocantă pentru omenire: Un savant celebru prezice că Donald Trump va provoca sfârşitul Pământului GALERIE FOTO

Celebrul fizician Stephen Hawking avertizează că actualul preşedinte al SUA, Donald Trump, va provoca sfârşitul lumii.

03 iul. 2017, 15:39

Savantul britanic Stephen Hawking a avertizat că din cauza încălzirii accentuate a planetei temperatura pe Terra poate depăşi, la un moment dat, „punctul de fierbere” şi astfel se va distruge omenirea, iar Pământul se va transforma într-un adevărat iad peste care va ploua nu cu apă, ci cu acid sulfuric.

Hawking l-a criticat în mod special pe preşedintele Donald Trump pentru decizia lui eronată, de a nu semna Acordul de la Paris privind încălzirea climei. Hawking a explicat că aceste tendinţe vor provoca schimbări ireversibile care vor pune în pericol soarta planetei.

În cele mai recente profeţii ale savantului, el anticipează că planeta noastră riscă să devină total nelocuibilă. „Suntem în punctul în care încălzirea globală devine ireversibilă. Acţiunile lui Trump riscă să aducă Pământul pe marginea prăpastiei, să devină o planetă aşa cum este Venus, de pildă, cu temperaturi de peste 100 de grade Celsius şi cu ploi de acid sulfuric”, a explicat savantul pentru BBC.

Citeşte şi Noua navă proiectată de Stephen Hawking ar putea ajunge la „al doilea Pământ” în următorii 20 de ani

„Schimbarea climei este unul dintre cele mai mari pericole cu care ne confruntăm, dar este un fenomen pe care l-am putea evita dacă acţionăm chiar acum”, a mai spus Hawking. El a atras atenţia şi asupra altor activităţi distructive care ar putea „agresa genomul uman”, între care dezvoltarea de tehnologii militare, în special arme de distugere în masă, ceea ce ar echivala cu un dezastru.

Hawking a mai spus că singura cale de supravieţuire a rasei umane ar fi coloniile spaţiale. De asemenea, el şi-a exprimat temerile că şi tehnologiile supraperformante ar putea distruge omenirea şi le-a cerut, de asemenea, guvernelor să combată roboţii ucigaşi.

Savantul a mai spus că omenirea ar putea părăsi Pământul în aproximativ 1.000 de ani. Dar chiar şi această acţiune nu este sigură, deoarece o civilizaţie extraterestră ar putea veni să ne distrugă.