INFORMAŢII HALUCINANTE. Elena Ceauşescu îi făcea FARMECE lui Nicolae ca să nu o părăsească

Elena Ceaușescu apela la serviciile ghicitoarelor, pentru a se asigură că soțul sau nu călca strâmb.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 13:32
INFORMAŢII HALUCINANTE. Elena Ceauşescu îi făcea FARMECE lui Nicolae ca să nu o părăsească

Arhitectul Camil Roguski, cel care a făcut practic parte din familia Ceausestilor, a povestit cum Elena Ceaușescu îi făcea vrăji soțului sau, pentru a fi sigură că nu va fi părăsită pentru o amantă, scrie ziare.com.

Citeşte şi Cum arată FIUL şi NORA lui CEAUŞESCU după 26 de ani de la Revoluţie

„Elena Ceaușescu era țăranca, își dădea în cărți. Nu insistent. Era o femeie de serviciu și aia îi dădea în cărți. În casă, femeile de serviciu erau obligate nu numai să facă ordine, ci să aibă și dantele, șnururi”, a declarat arhitectul de 86 de ani.

Camil Roguski a povestit cum Elena Ceaușescu îi punea busuioc sub pernă soțului sau, astfel încât să se asigură că acesta nu își va găsi o amantă.

„Îi punea lui Ceaușescu, fără să știe el, busuioc în pat. Dar nu care cumva să afle el, că precis o dădea afară. (…) Ea mai mergea și la ghicitoare și făcea și fel de fel de eforturi că să fie plăcută de bărbatul ei”, a povestit Camil Roguski. În plus, femeia apela la vrăji „de legare” a bărbatului iubit.

Citeşte şi De ce a interzis Nicolae Ceauşescu folosirea apelativelor „domn, doamnă” şi le-a înlocuit cu „tovaraş”

Ceaușescu credea doar în puterea lui în comparație cu soția să, însă, Nicolae Ceaușescu credea doar în propriile sale puteri și în Dumnezeu.