Inginerul cu care a lucrat Michael Schumacher a murit în accident rutier

Fostul inginer de la Ferrari care a lucrat cu Michael Schumacher a murit vineri in urma unui accident de masina.

RomaniaTV.net
03 mai 2014, 17:38
Inginerul cu care a lucrat Michael Schumacher a murit în accident rutier

Sky News anunta ca Nigel Stepney, fostul inginer care a a contribuit la titlurile mondiale castige de Michael Schumacher in Formula 1, a murit vineri in urma unui accident pe M20 langa Ashford in Kent dupa ce a fost lovit de un camion.

VESTE ŞOC despre MICHAEL SCHUMACHER. Speranţele S-AU SPULBERAT

Politia investigheaza pentru a afla de Stepney a oprit langa drum si a iesit din masina. Barbatul de 56 de ani lucra acum la echipa de motorsport, JRM. „Lumea motorsportului a pierdut unul dintre cei mai grozavi competitori si oameni. Ii vom simti lipsa si ne oferim condoleantele sincere familiei si prietenilor pe care i-a lasat in urma” a declarat James Rumsey, patronul JRM.

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea lui MICHAEL SCHUMACHER. „Este fabulos!”

Stepney a fost dat afara de la Ferrari fiind acuzat de sabotaj si pentru ca a dezvaluit informatii confidentiale – inainte de acel moment, el a lucrat cu Michael Schumacher si Ayrton Senna. Nu a mai lucrat in Formula 1 dupa scandalul care a avut loc in 2007. Totul a fost dezvaluit dupa ce un dosar cu date despre masinile Ferrari a fost gasit la seful designerilor de la McClaren, Mike Coughlan.

Michael Schumacher, anchetat după accident