Înjurături ca la uşa cortului la spital. Discuţie halucinantă între o pacientă şi o doctoriţă VIDEO

O discuţie halucinantă a avut loc între o doctoriţă şi o pacientă, la Spitalul din Bârlad. O pacientă revoltată că a fost lăsată să aştepte pe patul de spital a răbufnit şi a jignit-o pe doctoriţa de gardă. Şocant este că şi medicul îi răspunde cu acelaşi limbaj.

04 feb. 2016, 15:05
Înjurături ca la uşa cortului la spital. Discuţie halucinantă între o pacientă şi o doctoriţă VIDEO

Femeia în vârstă de 31 de ani a ajuns la Urgenţe miercuri seară, în urma unei căderi de calciu. Aceasta şi-a ieşit din fire în momentul în care a fost lăsată să aştepte. Mai mult, a început să înjure medicul de gardă atunci când a fost întrebată dacă a consumat alcool.

La rândul său, doctoriţa şi-a ieşit din fire după ce pacienta sa a continuat să folosească acelaşi limbaj.

„Incidentul ne-a fost prezentat de colegii care au fost de gardă, la fel ca toate situaţiile în care sunt solicitate forţele de ordine pentru intervenţie. La unitatea noastră nu a fost depusă nicio plângere din partea pacientei”, a spus dr. Gabriela Daniş, directorul medical al spitalului, potrivit adevarul.ro.

De la Urgenţe, femeia a fost trimisă la Psihiatrie, unde, a recunoscut că într-adevăr consumase două pahare cu vin.  Doctorul psihiatru care a consultat-o a menţionat în fişa medicală că pacienta prezintă agitaţie psihomotorie.

Pentru scandalul provocat, femeia a primit o amendă contravenţională în valoare de 2.000 de lei.

Citeşte şi