INSULA IUBIRII. Diana, concurenta care a făcut amor în direct, plină de regrete. „Scrisoare către foştii mei, Ionuţ şi Ben”

Regretele au început să o apese pe Diana de la Insula iubirii, iar mărturisirile pentru foștii ei iubiți a surprins pe toată lumea.

03 oct. 2017, 10:59
INSULA IUBIRII. Diana, concurenta care a făcut amor în direct, plină de regrete. „Scrisoare către foştii mei, Ionuţ şi Ben”

Focoasa brunetă și-a cerut scuze față de cei doi bărbați din viața ei, care i-au marcat viața, susține Diana, potrivit spynews.ro. Fosta concurentă de la Insula iubirii și-a cerut scuze public față de Ben pentru toate cuvintele urâte pe care le-a spus despre el.

Citeşte şi Diana de la „Insula Iubirii” şi-a prezentat NOUL IUBIT. E un celebru BOXER

„Scrisoare către foștii mei (Ionuț și Ben) doi bărbați care mi-au marcat viața.

Dragul meu fost soț, am petrecut trei ani din viața mea, trei ani in care am împărțit și bune și rele, nu ți-am spus niciodată cât de mult ai contat tu in viața mea.
Pe această cale aș vrea să îți spun din tot sufletul un sincer mulțumesc pentru timpul, răbdarea si înțelepciunea ta pe care mi le-ai dăruit. Au fost trei ani în care mi-ai fost atât soț cât si un prieten care a stat lângă mine chiar când nici eu nu mă înțelegeam. Mulțumesc!
Cu drag, fosta ta soție

Dragul meu fost iubit, iartă-mă pentru că am vorbit urât despre tine. Au fost vorbe pe care nu le-am gândit și au fost spuse la nervi. Dar am fost naivă pentru că am crezut în oamenii de lângă mine și mai puțin în tine, iar faptul ca nu te-am ascultat și înțeles poate de aceea s-a ajuns aici.
Îmi pare rău ca te-am pus in situații proaste, dar știu că părerile de rău în acest moment sunt de prisos ,dar simt nevoia sa mă eliberez.Mă bucur că ai făcut parte din viața mea chiar dacă am suferit la un moment dat.

Citeşte şi THE WALL, showul care a cucerit omenirea a ajuns şi în România. Emoţii, lacrimi şi mulţi bani. Vezi toate detaliile despre MARELE ZID

Ma bucur de momentele petrecute împreună fie bune fie rele, și nu regret nimic!

Cu drag fosta ta iubită,
PS: am scris aici deoarece știu că mă urmărești aici și pe restul rețelelor de socializare mi-ai dat Block peste tot”, a scris Diana pe una dintre rețelele de socializare.