INSULA IUBIRII. Maria Ilioiu, topită după o ispită masculină din cadrul showului. De cine este atrasă sexy-ispita FOTO

Una dintre cele mai atrăgătoare tinere din showbiz-ul românesc, care frânge inimile tuturor bărbaţilor, ori de câte ori îşi face apariţia în public, a recunoscut cu nonşalanţă că este atrasă de un bărbat. Maria Ilioiu este topită după o "bunăciune" masculină care a făcut senzaţie în emisiunea "Temtations Islandns–Insula Iubirii2.

21 aug. 2017, 10:58

Proaspăt intrată în rândul femeilor celibatare, senzuala ispită Maria Ilioiu a dezvăluit că este atrasă de unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul autohton, scrie spynews.ro.

Citeşte şi INSULA IUBIRII 2017: Diana, atac la adresa ispitei Nicoleta. Ce a spus după ce Nico a fost acuzată că a făcut sex cu Marco

„Dacă ar fi să particip din postura de concurentă în show-ul Insula Iubirii, cu siguranţă o să fiu ispitită. Dintre toate ispitele masculine, cred că Robert Popescu o să aibă o şansă. Mă atrage fizic, dar îmi doresc să mă cucerească şi pshihic”, a declarat senzuala Maria Ilioiu.

„Îmi doresc să fiu ispitită, dar momentanu nu am partener. Oricum, şi dacă aş avea, nu știu dacă ar fi un lucru bun să vin cu iubitul la această emisiune, pentru că nu vreau să pun în pericol relaţia. Fetele (n.r. – ispitele) îşi fac foarte bine treaba şi cred că partenerul meu ar pica în păcat”, a continuat Maria Ilioiu.

Maria s-a făcut remarcată în showbiz-ul autohton după ce a participat ca ispită, în două rânduri, în show-ul matrimonial „Temptation Island – Insula Iubirii”, difuzat de Antena 1.

Citeşte şi Insula Iubirii s-a terminat cu scandal: „Ispitele sunt plătite să facă sex cu concurenţii”

La prima sa apariţie, roşcata şi-a intrat excelent în rol şi a reuşit, fără prea mari emoţii, să îl cucerească pe Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, graţie lipsei de inhibiţii şi a sincerităţii de care a dat dovadă.

În sezonul din acest an, Maria a reuşit să îl cucerească în Thailanda pe Aurel, concurentul care a venit în emisiune alături de Alexandra. Cu toate că părea foarte atrasă de bărbat, se pare că ispita nu îl plăcea deloc, chiar dacă a reuşit să îi fure minţile bărbatului.