INSULA IUBIRII 2017. Medicii au descoperit ce pastile lua DeeDee. „Poate să moară!”

INSULA IUBIRII 2017. Pentru DeeDee, evenimentele au luat o întorsătură mai puţin plăcută, mai ales după o noapte în care a petrecut intens. La petrecere, ea a consumat o cantitate mare de alcool, remarcată şi de colegii de insulă.

04 iul. 2017, 07:26
INSULA IUBIRII 2017. Medicii au descoperit ce pastile lua DeeDee. „Poate să moară!”

INSULA IUBIRII 2017. DeeDee i-a liniştit, spunându-le celor din jur să nu îşi facă griji pentru ea, că rezistă la alcool. „Ştii cât am băut la viaţa mea? Mi se spunea (…) Diana beţiva”, a declarat ea în emisiune. DeeDee a continuat petrecerea şi după întoarcerea la resort, iar înainte să adoarmă, a vomitat în baie, justificând că a preferat să provoace asta pentru a nu-i fi rău.

INSULA IUBIRII 2017. Sechestrare de persoane şi proxenetism la INSULA IUBIRII. „Ispitele sunt plătitite să facă sex cu concurenţii”

INSULA IUBIRII 2017. A doua zi, pe insula fetelor, au fost aduse ATV-uri pentru cei care doreau să se plimbe. DeeDee a condus cu viteză, ridicându-se de pe şa. Mai mult, a făcut şi drifturi, iar la un moment dat a pierdut controlul ATV-ului, a căzut de pe el, a aterizat greşit şi şi-a rupt piciorul.

INSULA IUBIRII 2017. Echipa de producţie a emisiunii a aflat, în urma testelor şi analizelor, că pe tot parcursul filmărilor, DeeDee a consumat fără ştirea nimănui şi fără aprobarea unui medic, un calmant puternic, în combinaţie cu alcoolul. În discuţia avută cu Robert pe holurile spitalului, acesta a fost informat de producătorul emisiunii de riscurile la care DeeDee s-a expus, discutând despre faptul că accidentul a reuşit să preîntimpine de fapt consecinţe mult mai grave.