INSULA IUBIRII 2018. Ele sunt ispitele feminine din cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii” FOTO

INSULA IUBIRII 2018. Ispitele feminine așteaptă să demaște în cel de-al patrulea sezon "Temptation Island – Insula iubirii", care va avea premiera pe 3 septembrie, de la 20:00. Bărbaţii vor fi cu siguranță impresionați de farmecele prezențelor feminine alături de care vor petrece nu mai puțin de 20 de zile într-un loc de vis.

21 aug. 2018, 17:11
INSULA IUBIRII 2018. Ele sunt ispitele feminine din cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii” FOTO

INSULA IUBIRII 2018 Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. În prezent, Nicoleta Dragne locuiește în continuare în Anglia, unde are o firmă de curățenie, se întreține singură și spune că nu îi lipsește nimic.

INSULA IUBIRII 2018 Maria Ilioiu este pregătită să devină pentru a treia oară ispită în cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii”. La prima sa apariție, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce roșcata i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții. În cel de-al treilea sezon, Maria i-a furat inima și mințile lui Aurel, care venise alături de iubita sa, Alexandra.

INSULA IUBIRII 2018 Carmen Cinpoca se poate lăuda deja că a reușit să își câștige independența. Absolventă a Facultății de Psihologie și cu o afacere în administrare, se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. Poate tocmai de aceea nu ar fi de mirare că ultima sa relație s-a încheiat deoarece i s-a părut că fostul său iubit nu era suficient de matur.

INSULA IUBIRII 2018 Dana Badea, în vârstă de 27 de ani, este dansatoare profesionistă și coregraf și, în ciuda aspectului său care atrage toate privirile, mărturisește că nu a mai avut o relație stabilă de aproape trei ani.

INSULA IUBIRII 2018 Irina Stroia, în vârstă de 22 de ani, este consultant estetic și este pentru prima dată în rolul de ispită.

INSULA IUBIRII 2018 Eugenia Rotari, în vârstă de 25 de ani, se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia.

INSULA IUBIRII 2018 În cel de-al patrulea sezon „Temptation Island – Insula iubirii”, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.