Insula Iubirii. A murit cel mai bun prieten al lui Liviu. Mesaj emoţionant pe Facebook FOTO

Liviu de la Insula Iubirii trăiește un coșmar. Prietenul lui cel mai bun a murit, iar acesta a postat pe contul de socializare un mesaj sfâșietor.

24 apr. 2017, 08:06
Insula Iubirii. A murit cel mai bun prieten al lui Liviu. Mesaj emoţionant pe Facebook FOTO

Liviu de la Insula Iubirii trece prin momente grele, scrie libertatea.ro. Amicul lui, Denis, s-a stins din viață prea devreme. Liviu a devenit cunoscut odată cu participarea alături de iubita lui, Loredana, la Insula Iubirii. Atunci, au ieșit la iveală amănunte incredibile din viața celor doi. Loredana a recunoscut că acesta este violent.

Citeşte şi Georgiana de la ” Insula Iubirii” şi-a alarmat fanii pe Facebook: „Te-ai certat cu Cristi?”

Liviu de la Insula Iubirii, distrus după moartea prienului său

„R.I.P Denis! Condoleanțele sunt puțin spus atunci când pierzi un băiat atât de tânăr și plin de viață. Știu că nu am fost atât de apropiați, dar momentele noastre împreună au fost memorabile. Îmi aduc aminte de tine mereu zâmbind și plin de energie și îmi imaginez de acum toata viața „dansând” printre stele pentru că Dumnezeu a vrut să te cheme atât de repede la El!

Citeşte şi Bianca Roman a înnebunit concurenţii la „Insula iubirii”, iar acum e însărcinată. Ce va scrie în certificatul de naştere la TATĂ

Nu am să îți pun poza pentru că ai vrut să fii „fără nume”, dar în inima celor ce te-au cunoscut, dar și în a mea vei rămâne mereu prietenul nostru! Să te odihnești în pace Denis!”, a fost mesajul pe care Liviu l-a transmis pe contul de socializare.