INSULA IUBIRII. Deea, 3000 de euro pentru o noapte de amor cu un necunoscut FOTO

A fost fără doar şi poate una dintre cele mai controversate concurente din show-ul matrimonial "Temptations Islands – Insula Iubirii" şi asta pentru că nu rateză nicio ocazie să îşi pună senzualitatea în valoare. Deşi a avut multe apariţii incendiare şi chiar a pozat sexy, diva are de tras din cauza sex-appeal-lui de care dă dovadă. Recent, bruneta a fost ofertată pentru o "prestaţie" de o noapte.

23 oct. 2016, 08:54
INSULA IUBIRII. Deea, 3000 de euro pentru o noapte de amor cu un necunoscut FOTO

Deea Ienciu a primit recent o propunere, halucinantă, din partea unui bărbat, scrie spynews.ro. Mai exact, bruneta a primit mai multe mesaje pe o reţea de socializare, din partea unui bărbat în care îi propunea brunetei o sumă de bani în schimbul unei partide de sex. „Îţi ofer 3000 de euro ca să te am o noapte. Poate ai avut oferte şi mai mari decât asta”, a fost unul din mesajele tânărului.

Citeşte şi Insula Iubirii. Una dintre cele mai sexy ispite a încins internetul pozând în desuuri FOTO

Chiar dacă la început s-a amuzat foarte tare, Deea recunoaşte că o astfel de propunere este foarte deplasată „Cum să îmi trimită astfel de mesaje, ce eu sunt prostituată! Dacă fac videochat asta nu înseamnă că fac sex pe bani. Mă deranjează foarte tare indivizii de genul asta”, a declarat Deea. 

Citeşte şi Insula iubirii. DEEA a arătat absolut tot într-un show erotic privat FOTO

Cine este Deea Ienciu

Deea Ienciu a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton după ce a participat ca ispită în cea de-a doua ediție a show-ului „Temptation Islands – Insula Iubirii”, difuzat de Antena 1. Bruneta a mai avut câteva apariţii şi în cadrul emisiunii „Splash – Vedete la apă”, unde l-a susţinut pe Tomiţă, ispita care i-a sucit minţile în primul sezon al reality-show-ului matrimonial. Tânăra a participat şi la concursul „X Factor”