Insula Iubirii sezonul 4. Doi concurenţi au încălcat regulile. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva

Chiar dacă cei care fac parte din echipa show-ului i-au avertizat pe concurenţi şi pe ispite să respecte obligaţiile contractului, lucrurile nu au stat așa întotdeauna. Andi și Hanne au comis-o, moment în care sunetistul emisiunii le-a atras atenția că nu este bine ce fac.

03 nov. 2018, 11:29
Insula Iubirii sezonul 4. Doi concurenţi au încălcat regulile. Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva

Într-una dintre ediţiile celui de-al patrulea sezon, Hannelore şi ispita Andy nu au purtat lavaliere. Cei doi sunt foarte apropiaţi pe parcursul emisiunii şi au purtat o mulţime de discuţii departe de camerele de filmat, private.

De asemenea, au fost momente în care ispita Andi şi-a abandonat lavaliera, la fel cum a făcut şi Hannelore, încălcând o regulă extrem de importantă. Sunetistul emisiunii de multe ori i-a atras atenţia lui Hannelore pentru că îşi uita lavaliera: „S-o porţi, te rog mult! Că nu e bine, ţi-am mai zis.” „M-a certat de nu ştiu câte ori.2, a spus concurenta în cadrul show-ului de duminică seara.

Bogdan și Hanne nu s-au despărțit, ci și-au oficializeazat relația de iubire ce durează de mai bine de șapte ani. Astfel că, după încheierea show-ului, aceștia s-au căsătorit în Ungaria, iar alături le-a fost familia, dar și cei mai buni prieteni.