Întâlniri pe net. Lucruri la care să fii atent

Întâlnirile pe net sunt asemănătoare shopping-ului pe net: deşi crezi că ştii la ce să te aştepţi când îl/o întâlneşti pentru prima oară, surprizele nu sunt deloc puţine. Şi nu întotdeauna sunt plăcute, dimpotrivă. Aşa că mai bine îţi faci temele de acasă şi vei fi mult mai bine pregătit/ă pentru ceea ce urmează.

RomaniaTV.net
10 ian. 2013, 21:45
Întâlniri pe net. Lucruri la care să fii atent

Iată care sunt lucrurile pe care este bine să le cauţi în profilul lui/ei astfel încât să nu te întâlneşti cu persoana nepotrivită:

1. Este interesat/ă în mod excesiv de modul în care arăţi

Sigur, toţi oamenii doresc să găsească pe cineva de care să fie atraşi, însă unele persoane exagerează din acest punct de vedere. Fii atent/ă la bărbaţii/femeile care îşi caută jumătatea care să fie „sexy”, „tare”, „atrăgăto(a)re”, „hot” sau alte adjective de genul acesta. Dacă acestor persoane nu pare să le pese prea mult de personalitatea şi caracterul posibililor parteneri, atunci îşi doresc un trofeu cu care să se mândrească, o/un femeie/bărbat lipsit de substanţă.

2. Nu spun ce au de oferit

Profilul unui/unei bărbat/femei n-ar trebui să conţină doar ceea ce el/ea doreşte de la un posibil/ă partener/ă, ar trebui să spună şi ceea ce el/ea aduce într-o relaţie. Fără a fi arogant/ă sau superficial/ă ar trebui să poată explica de ce este o partidă bună. Spre exemplu, s-ar putea promova drept un tip/ă drăguţ/ă, loial/ă şi că şi-ar dori pe cineva pentru o relaţie. Dacă nu spune nimic despre el/ea atunci s-ar putea să ceară foarte multe şi să ofere prea puţine.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Citeşte şi Dragostea la prima vedere a fost explicată de cercetători