Întrebarea pe care le-o pune patronul miliardar al unei companii candidaţilor pentru un job. Ce răspuns aşteaptă

Stewart Butterfield, patronul companiei Slack Technologies, are un mod original de a-şi chestiona viitorii angajaţi. Pe Butterfield nu-l interesează neapărat experienţa candidaţilor, ci norocul.

RomaniaTV.net
07 mart. 2016, 16:09
Întrebarea pe care le-o pune patronul miliardar al unei companii candidaţilor pentru un job. Ce răspuns aşteaptă

Stewart Butterfield îi întreabă pe candidaţii pentru un job în compania lui cât din succesul lor în viaţă se datorează norocului şi cât de mult apreciază ei lucrul acesta.

El însuşi consideră că 98% din succesul lui se datorează norocului şi preferă să angajeze oameni cu procente la fel de ridicate în privinţa norocului, scrie Business Insider. Butterfield spune că a cunoscut mulţi oameni fără succes, în ciuda unor talente reale şi a unei capacităţi ridicate de muncă. „Mi-e greu să cred că era ceva în neregulă cu ei”, a spus Butterfield.

El a mai arătat că preferă oameni modeşti, care au empatie şi care astfel sunt mai de folos efortului comun de care este nevoie într-o companie.

Slack Technologies este o companie IT din San Francisco, SUA, care se ocupă de servicii de mesagerie electronică pentru alte afaceri. Fondată în 2009, compania a avut o creştere explzivă, iar acum valoarea ei de piaţă este de 2,8 miliarde de dolari.