Ioan Neculaie A CEDAT în AREST. Decizie RADICALĂ

Ioan Neculaie, arestat pentru 30 de zile în dosarul în care este cercetat pentru evaziune şi spălare de bani, a luat o decizie radicală.

09 feb. 2016, 15:03
Ioan Neculaie A CEDAT în AREST. Decizie RADICALĂ

Ioan Neculaie este dispus sa renunte gratis la FC Brasov, echipa care evolueaza in liga a doua, dupa ce a retrogradat la finalul sezonului trecut, si este in insolventa.

CITEŞTE ŞI Milionarul Ioan Neculaie a fost ARESTAT PREVENTIV

Vasile Dochita, presedintele executiv al gruparii de sub Tampa, a dezvaluit ca Ioan Neculaie i-a transmis ca vrea sa cedeze clubul gratis.

CITEŞTE ŞI „Strâmba lui Dodel” a recunoscut în faţa judecătorilor: Ioan Neculaie mi-a dat 3.000 de lei ca să fac sex cu el!

„Este o perioada foarte dificila pentru club, dar trebuie sa cautam solutii. Am discutat, zilele trecute, cu Ioan Neculaie si mi-a spus foarte clar ca da clubul gratis. Pentru noi a fost un soc arestarea dansului. Va trebui sa gasim solutii pentru ca echipa sa-si continue activitatea. Nu pot sa cred ca in Brasov nu sunt oameni de afaceri dispusi sa ajute clubul in aceasta perioada tulbure. Pana saptamana viitoare cand va avea loc Adunarea Generala a Creditorilor ne vom descurca, apoi vom fi nevoiti sa gasim resurse pentru a incepe campionatul”, a declarat Vasile Dochita.