Ioan Niculae l-a denunţat pe Viorel Hrebenciuc. Ce dezvăluiri a făcut din închisoare

Milionarul Ioan Niculae vrea să scape de puşcărie, aşa că a făcut o plângere penală împotriva fostului deputat Viorel Hrebenciuc. Acesta din urmă a fost martorul cheie în dosarul campaniei lui Mircea Geoană, dosar în care Ioan Niculae a fost condamnat la doi ani şi şase luni de puşcărie. Potrivit unor informaţii apărute în presă, milionarul susţine acum că a fost presat de Hrebenciuc să dea bani cu sacoşa pentru campania lui Mircea Geoană.

05 apr. 2016, 11:46
Ioan Niculae l-a denunţat pe Viorel Hrebenciuc. Ce dezvăluiri a făcut din închisoare

Închis în Penitenciarul de la Găeşti, Ioan Niculae i-a facut o plangere penala lui Hrebenciuc, cel care a fost martor in dosarul care a dus la condamnarea omului de afaceri la doi ani si sase luni de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat ca a finantat fraudulos campania prezidentiala din 2009 a lui Mircea Geoana, informeaza stirileprotv.ro.

Ioan Niculae il acuza pe fostul vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, ca ar fi mintit in acesta ancheta si mai ales in fata judecatorilor. Niculae s-ar fi plans anchetatorilor ca a fost supus la presiuni de Hrebenciuc.

Potrivit unor surse judiciare, Niculae ar fi afirmat ca i-a platit bani gheata lui Hrebenciuc, undeva la 300.000 – 400.000 de lei, bani care au fost platiti cu sacosa si apoi ar fi fost folositi in aceasta campanie electorala.

Viorel Hrebenciuc a declarat ca nu stie nimic despre plangerea depusa de Ioan Niculae.