Ioana Tufaru, gravidă şi lăsată pe drumuri. Drama prin care trece fiica Andei Călugăreanu VIDEO

După ce ani de zile a fost batjocorită de televiziuni, Ioana Tufaru intră din nou în atenţia presei de scandal. Fiica Andei Călugăreanu este însărcinată în aproape 6 săptămâni, iar ea şi iubitul ei vor avea un copil. Momentul fericit este însă umbrit de două necazuri: cei doi au fost daţi afară din casă de tatăl iubitului ei, iar acesta a rămas şi şomer.

29 apr. 2015, 07:54
Ioana Tufaru, gravidă şi lăsată pe drumuri. Drama prin care trece fiica Andei Călugăreanu VIDEO

Ioana Tufaru este din nou în atenţia presei. Fiica Andei Călugăreanu este însărcinată, iar spre finalul anului va deveni pentru prima oară mamă, potrivit România TV.

Citeşte şi Ioana Tufaru este gravidă. Vezi cine este tatăl copilului

Am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce eu presupuneam deja. S-au întâmplat prea repede lucrurile, dar sunt binevenite. E un copil dorit de ambele părţi. Larisa Alexandra Gabriela, că Larisa îi place lui, iar dacă e băiat Luca Andrei Gabriel„, a declarat vedeta.

 

Deşi săraci şi cu un copil pe drum, cei doi viitori părinţi au primit o lovitură cruntă. Tatăl iubitului Ioanei Tufaru i-a dat afară din casă, când a aflat de sarcină. Cu doar două săptămâni în urmă, bătrânul era încântat de Ioana Tufaru şi de ideea de a deveni bunic. Ani de zile, Ioana Tufaru a fost un subiect constant la emisiunile de scandal. În goana după audienţă, fiica Andei Călugăreanu era umilită în cele mai groteşti moduri: spăla parbrize în intersecţii, era pusă să danseze la bară sau era filmată în timp ce era pictată pe corp.

Citeşte şi Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, are o relaţie şi se gândeşte la căsătorie

Cea mai mare umilinţă a trăit-o însă alături de Adriana Bahmuţeanu. Ioana Tufaru a fost tocmită de o televiziune să-i facă curat în curte lui Bahmu, numai că acest gest aşa-zis prietenesc s-a transformat imediat într-un spectacol sinistru.