Ion Iliescu, sărbătorit la Ateneul român. Fostul şef al statului împlineşte 82 de ani

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va sărbători, sâmbătă, împlinirea vârstei de 82 de ani, el urmând să-şi petreacă ziua acasă, în familie, iar seara va participa la un concert organizat de către Fundaţia Clubul de la Bucureşti, la Ateneul român.

RomaniaTV.net
02 mart. 2012, 14:42
Ion Iliescu, sărbătorit la Ateneul român. Fostul şef al statului împlineşte 82 de ani

Surse din anturajul fostului şef de stat au precizat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Ion Iliescu va sta, pe parcursul dimineţii şi după-amiezii de sâmbătă, acasă, alături de familie.

Seara, începând cu ora 18.00, Ion Iliescu va participa la Ateneul român la un concert organizat de Fundaţia Clubul de la Bucureşti, au precizat sursele citate.

Potrivit aceloraşi surse, la concert vor participa membri ai Fundaţiei Clubul de la Bucureşti, precum şi simpatizanţi şi prieteni, accesul făcându-se pe bază de invitaţie.

La spectacolul de la Ateneul român, Orchestra Română de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal, va interpreta lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Gioachino Rossini, Giusppe Verdi, Pietro Mascagni, Aram Haciaturian, Serghei Rachmaninov.

În urmă cu un an, Ion Iliescu şi-a sărbătorit cei 81 de ani alături de membrii organizaţiei PSD Bucureşti, fiind aplaudat şi ovaţionat la scenă deschisă de aproape o mie de social-democraţi veniţi la petrecerea organizată de Marian Vanghelie la un hotel de patru stele din Bucureşti.