Ion Ţiriac, surprins de paparazzi alături de o doamnă misterioasă. Incredibil ce au făcut cei doi în centrul Capitalei FOTO

Atunci când ești milionar și e mai numești și Ion Țiriac, nu e de mirare că nici vârsta nu mai este un impediment, atunci când vrei să stai de vorbă cu o doamnă elegantă sau să iei prânzul în compania ei.

13 nov. 2018, 06:54

Deși ajuns la vârsta de 79 de ani, Ion Țiriac este un mare, mare cuceritor, căci nu degeaba are multe zerouri în cont, dar și o imagine impecabilă, pe care nici anii ce au trecut nu au reușit să o șteargă, scrie spynews.ro. Așa se face că paparazzii  au pus mâna pe cele mai tari imagini cu milionarul Ion Țiriac.

Citeşte şi Ion Ţiriac s-a întors la marea sa IUBIRE. Gest INCREDIBIL făcut de CEL MAI BOGAT ROMÂN

Îmbrăcat la 4 ace și cu o atitudine de domn veritabil, fostul mare jucător de tenis a luat prânzul în compania unei doamne misterioase, care nu s-a lăsat nici ea mai prejos. Aceasta a fost îmbrăcată elegant, căci numai unul este Ion Țiriac și nu mari îți sunt șansele să mergi la brațul lui, să iei prânzul cu el sau să îți zâmbească.

După ce au fost martorii unui ospăț pe cinste la un restaurant de fițe din buricul Capitalei, Ion Țiriac și doamna misterioasă au fost surprinși de paparazzii în timp ce își luau la revedere. Galant, fostul mare jucător de tenis a sărutat-o pe obraz pe aceasta, i-a zâmbit și a condus-o la mașina ei, după care s-a urcat într-un bolid de lux și a plecat și el pe străzile din Capitală, cu stomacul plin și o atitudine foarte relaxată.