Ion Ţiriac va acţiona în judecată WTA. „E război!”

Ion Tiriac va actiona in judecata Asociatia de Tenis Feminin (WTA) si va cere despagubiri de multe milioane de euro, anunta presa din Spania.

20 sept. 2017, 08:43
Ion Ţiriac va acţiona în judecată WTA. „E război!”

Ion Tiriac, organizatorul turneului de la Madrid, considera ca e persecutat de actiunile WTA, care i-au adus un prejudiciu urias.

Ion Ţiriac primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Anunţ OFICIAL al AUTORITĂŢILOR

„Ion Tiriac declara razboi impotriva WTA. Organizatorul Madrid Mutua Open considera ca turneul a suferit pierderi economice uriase din cauza actiunilor WTA”, se arata intr-un articol publicat de cotidianul spaniol El Mundo.

Concret, Ion Tiriac considera ca WTA ignora unele clauze din contract, ceea ce duce la pierderi economice pentru organizatorii turneului din capitala Spaniei. De asemenea, omul de afaceri roman e nemultumit de modul in care sunt programate alte turnee din preajma celui de la Madrid. Spre exemplu, la editia din acest an, organizatorii s-au confruntat cu dificultati in ordonarea programului deoarece unele jucatoare erau implicate inca la alte turnee.

Ion Tiriac e convins ca toate aceste probleme ii indeparteaza pe sponsori, cauzand pierderi economice uriase pentru competitia de la Madrid.