Ionela Prodan, de urgenţă la spital cu probleme cardiace. Medicii au internat-o imediat

Ionela Prodan şi-a băgat familia în sperieţi, marţi seară, după ce a acuzat dureri şi înţepături în zona inimii. Cântăreaţa de muzică populară a fost transportată de urgenţă la spital de fiica ei, Anamaria Prodan. Medicii i-au pus diagnosticul de ischemie miocardică şi i-au prescris un tratament. Ea a rămas internată peste noape, urmând ca specialiştii să decidă dacă mai trebuie să stea sub supraveghere câteva zile sau poate fi externată în cursul zilei de miercuri.

24 ian. 2018, 09:14
Ionela Prodan, de urgenţă la spital cu probleme cardiace. Medicii au internat-o imediat

Ionela Prodan (70 de ani) are o siluetă de vis după ce a dat jos 25 de kilograme, dar fericirea ei a fost umbrită de un episod care i-a pus în pericol viaţa, scrie click.ro. Cântăreţei de muzică populară i s-a făcut rău şi a ajuns de urgenţă la spital, marţi seara, după ce a acuzat dureri acute în zona inimii. Fiica acesteia, impresara Anamaria Prodan şi-a dat seama imediat că nu e de glumit şi a dus-o pe mama ei la spital. În prezent, Ionela Prodan se simte bine, starea ei fiind stabilă. Cântăreaţa a rămas sub supraveghere medicală peste noapte şi medicii vor decide dacă mai trebuie urmărită în continuare în spital sau poate pleca acasă.

Anamaria Prodan a confirmat faptul că mama ei, Ionela Prodan, a ajuns, marţi seara, de urgenţă la spital, după ce a acuzat înţepături în zona inimii.

„E adevărat, a avut o problemă, dar nimic mai rău. A zis că o înţeapă inima şi m-am speriat. Prima dată am luat-o aşa în râs, apoi am realizat că vorbeşte serios şi atunci am dus-o la spital şi am aflat că, într-adevăr, are o problemă cu o valvă. Este OK, este în afara oricărui pericol, astăzi o să mă duc să o iau acasă. M-am speriat şi eu puţin, însă acum este bine şi aşa este de la o vârstă”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Cancan.ro.

Citeste si  Ionela Prodan, schimbare fantastică de look. Cântăreaţa pare cu 30 de ani mai tânără FOTO

„Cunoscând problemele cardiace ale mamei sale, Anamaria şi-a dat seama la timp că trebuie să intervină un medic şi a fugit cu ea la spital. Medicii i-au facut investigaţi de specialitate şi i-au prescris un tratament. Va mai fi supusă şi altor controale şi în cazul în care sunt suspiciuni, cântăreaţa va mai rămâne o perioadă sub monitorizare atentă”, au povestit surse din anturajul Anamariei Prodan. 

Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă şi a uimit pe toată lumea prin supleţea sa. Ea a dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte doar 60 de kilograme.Fiica sa are grijă ca Ionela Prodan să fie fericită şi o ia cu ea în toate ţările în care călătoreşte.