Parastas cu suc de rodii şi caviar la mormântul Ionelei Prodan: Anamaria Prodan: „Ştiu că se bucură, ştiu că mă veghează”

Lacrimi la mormantul cântăreței Ionela Prodan. În ziua de Sfântul Ion, fiica sa, Anamaria, i-a facut un parastas asa cum se cuvine si a impartit pachete.

07 ian. 2024, 16:38

Ana Maria Prodan îşi aminteste cu drag de mama sa, iar ,de Sfântul Ion, s-a întâlnit cu prietenii la mormântului regretatei cântăreţe. Pe 6 octombrie, Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani dacă ar mai fi fost încă în viață. Pentru că nu vrea să lase această zi să treacă neobservată, Anamaria Prodan vrea să îi organizeze mamei sale un parastas de pomină de ziua numelui.

Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani. Gestul făcut de Anamaria a impresionat internauții: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

Ionela Prodan este înmormântată la cimitirul Bellu din Capitală. Mormântul artistei este foarte îngrijit. Chiar dacă își cinstește mereu mama, de această dată Anamaria Prodan a mers mai departe și a decis să facă un parastas de milioane.

„Eu sunt bucățică ruptă din ea și trebuie să continui ce a început ea. Avem același drum în viața. La tot semnăm cu ea. Am învățat de la mama și de la tatăl meu că viața e făcută din clipe și momente. Zâmbesc și sunt foarte bine. Sunt fericită. Când o să fim iar împreună.”, a mai spus vedeta din showbiz-ul de la noi. „Păstrez doar amintire frumoase, urâte nu am avut oricum. Știu că se bucură, știu că e acolo cu mine mereu și mă veghează. Acum când o să ajung acasă o să îmi invit prietenii, să mâncăm și să ne aducem aminte de ea.”, declarat Anamaria Prodan, pentru România TV.

Întrebată cum arăta ziua de Sfântul Ion atunci când mama ei trăia, Anamaria Prodan a precizat că, fiind ziua preferată a cântăreței, an de an, la data de 7 ianuarie, se dădea mare petrecere în familie.

La parastas, impresara  a împartit exact ce îi placea mamei sale „Am pregătit tot ce era mai bun la cerinţa Anei, care a vrut sa pună in pachete tot ce îi placea mamei sale. Strugurii, ce i-am mai pus? Rodiile, suc de rodii bea, caviar si multe alte lucruri. Branza, asa a crescut ea la tara, foarte multe lucruri si oamenii sa se bucure de acest pachet”, a spus Gabriela „Regina Întunericului”, partenera de afaceri a Anamariei Prodan.

Citeşte şi

Anamaria Prodan și noul iubit sunt de nedespărțit. În ce ipostază s-a pozat impresara alături de Ronald Gavril – FOTO