IPOTEZE HALUCINANTE. A fost PREMEDITAT incendiul de la Colectiv?

Teorii halucinante încep să apară la două zile de la tragedia din Club Colectiv. 29 de tineri au murit, dintre care două femei duminică, la spital, şi unii încep să vorbească tot mai mult despre premeditare. În timp ce astfel de teorii încep să fie rostite cel mai des, anchetatorii încearcă să avanseze cu cercetările. Criminaliştii au mers din nou la locul tragediei, legiştii au efectuat autopsiile celor 26 de trupuri care au ajuns la IML, iar familiile îşi iau copiii acasă şi se pregătesc de înmormântări.

RomaniaTV.net
01 nov. 2015, 13:00
IPOTEZE HALUCINANTE. A fost PREMEDITAT incendiul de la Colectiv?

Coincidenţe stranii sau mână criminală? Este dilema pe care din ce în ce mai mulţi încep să o aibă cu privire la tragedia de la Club Colectiv.

Unul dintre patronii clubului groazei este acţionar la alte 11 localuri. Trei dintre ele au fost mistuite de flăcări în anii trecuţi. La o terasă din staţiunea Vama Veche, distrusă de incendiu în 2010, focul a fost pus intenţionat.

Imediat dupa aceasta tragedie, pe mai multe pagini de Facebook au aparut diverse comentarii care insinuau ca este vorba de un act demonic sau de un gest premeditat. WOWbiz.ro a prezentat un colaj cu mai multe declaratii ale unor persoane care s-au aflat in club sau urmau sa se duca vineri seara la concertul rock.

Din marturisirile pe care acestia le-au facut in mediul online reiese faptul ca patronii stiau ce urma sa se intample si au avut grija sa isi anunte prietenii si apropiatii sa paraseasca clubul Colectiv cu 10 minute inainte ca locatia sa ia foc.

O tânără a postat pe Facebook faptul că discutase cu o prietenă care se afla în Colectiv şi care auzise pe cineva spunând „ce surpriză o să aibă ăştia”. Toată lumea se gândea la un show pirotehnic spectaculos, nu la unul care va declanşa iadul în care aveau să-şi piardă viaţa 29 de tineri şi alţi peste 180 să fie răniţi.