Irina Loghin a dezvăluit care este STAREA sa de SĂNĂTATE

După ce în presă au apărut informaţii că Irina Loghin ar fi grav bolnavă, artista de muzică populară a lămurit care este adevărata sa stare de sănătate.

25 oct. 2014, 14:20
Irina Loghin a dezvăluit care este STAREA sa de SĂNĂTATE

Irina Loghin este revoltată de zvonurile care au apărut în presă şi spune că este perfect sănătoasă.

Am ramas inmarmurita azi de dmineata si pana acum cate telefoane pot sa primesc. Am fost si la Sfintele Moaste si m-am plimbat printre lume, nu stiu de unde m-au scos bolnava. Dragii mei, cand mai aflati, eu nu ajung la tribunal dar sper sa fie ultimul telefon in care ma imbolnaviti si imi trageti covorul de sub picioare„, a spus Irina Loghin la România TV.

Fac in fiecare zi cate 14 km pe jos, fiecare la varsta mea mai are cate un disconfort. Sunt foarte atenta cu sanatatea mea si dovada ca merg foarte mult si as da din sanatea mea acelor dusmani„, a continuat cântăreaţa.

CITEŞTE ŞI Irina Loghin, grave probleme de sănătate. Are dureri groaznice şi riscă să rămână paralizată FOTO

Sunt sanatoasa, va dati seaam ce reactie au avut fratii si surorile mele. Am prmit de azi de dimineata 50 de telefoane sa imi spuna ca sunt rau. Cum sa spuneti ca ma tratez la Iasi cand eu nu am mai fost acolo de 2 ani de zile, am fost doar la Sf Parascheva„, a conchis artista.