Israela le cere ajutorul prietenilor pentru a-l găsi pe soţul său Liviu

Israela și-a speriat prietenii virtuali după ce a postat pe Facebook un anunț în care cere ajutorul pentru a-l găsi pe Liviu.

18 mai 2017, 19:57
Israela le cere ajutorul prietenilor pentru a-l găsi pe soţul său Liviu

Israela spune că starea de sănătate a acestuia este una precară din cauza consumului de alcool și le cere ajutorul celor care au detalii despre el să îi ofere și ei informații pentru a-l sprijini.

„Ajutor, dragii mei! Apelez la voi căci am decis să încerc din nou s-l ajut pe Liviu care îl ultimul an străbate Europa, mai mult pe străzi şi băut. Nu mai are telefon şi îi este ruţine să ţină legătura cu mine, familia, prietenii. Pe mine din când în când mă anunţă prin persoane cu care se întâlneşte prin mesaje, dar imediat pleacă şi nu poate fi contactat. Ultima dată a fost văzut acum o săptămână în St. Tropez şi le-a spus că pleacă spre Monaco. Este schimbat, cu bărbă, într-o stare de deteriorare şi autodistrugere periculoasă. Nu pot rămâne indiferentă la suferinţa şi distrugerea omului cre a făcut parte din viaţa mea. Vă rog ajutaţi-mă să-l ajut! Dacă îl vedeţi puneţi-l în legătură cu mine! Chiar dacă ar fi să fie ultimul efort din viaţa mea sunt pregătită să fac acest sacrificiu. Este mai mult decât iubire. Este compasiune enormă faţă de un om care plăteşte de la naştere păcatele altora. Sper să nu mă judecaţi şi să mă ajutaţi!”, a scris Israela pe Facebook.