ISTERIE în Dolj. Numărul celor infectaţi cu virusul HIV ar putea fi de ordinul sutelor

Ancheta în cazul tânărului cu SIDA mort la Segarcea este îngreunată de lege. Procurorii nu le pot audia pe tinerele infectate cu HIV pentru că legea le protejează identitatea. Între timp, în oraş este o isterie generală şi, potrivit România TV, tinerii se tem că numărul celor infectaţi ar putea fi de ordinul sutelor.

29 oct. 2014, 17:08
ISTERIE în Dolj. Numărul celor infectaţi cu virusul HIV ar putea fi de ordinul sutelor

Procurorii au audiat zeci de persoane în cazul tânărului cu SIDA care a murit la începutul lunii octombrie la Segarcea. Deocamdată însă, cele două foste iubite, confirmate ca fiind infectate cu HIV, nu pot depune mărturie decât dacă depun reclamaţii, legea protejându-le identitatea.

Potrivit România TV, una dintre fete este în continuare în stare gravă la spital, a ajuns să cântărească doar 30 de kilograme, iar medicii sunt rezervaţi.

Citeşte şi Dezvăluiri ULUITOARE în cazul tânărului infectat cu HIV, decedat în Segarcea VIDEO

Zeci de alţi tineri au mers la medic pentru analize. Apropiaţii cred că numărul celor infectaţi este de ordinul sutelor. Daniel a avut peste 20 de iubite, care la rândul lor au întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu alţi bărbaţi. Există temeri că numărul celor infectaţi ar fi de 200-300, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani.

Oamenii spun că familia ştia de aproximativ 20 de ani că Daniel este bolnav, iar tânărul nu le-ar fi spus nimic iubitelor sale şi nici nu le-a protejat. Boala incurabilă care l-a răpus pe băiat a ieşit la iveală abia în ziua în care el a murit. Un prieten a văzut certificatul de deces şi a dat alarma.