ISU: Un copac căzut şi acumulări de apă în urma Codului Portocaliu din Capitală

Un copac a căzut fără a produce avarii și în trei imobile s-a acumulat apă la subsol în urma ploii torențiale de duminică seara din București, a anunțat Daniel Vasile purtătorul de cuvânt al ISU București.

12 iun. 2016, 17:16
ISU: Un copac căzut şi acumulări de apă în urma Codului Portocaliu din Capitală

ANM a emis o avertizare cod portocaliu valabila intre 19:45 si 20:30 in jumatatea de nord a Capitalei si local in nordul judetului Ilfov (Buftea, Chitila, Otopeni, Pantelimon, Voluntari, Afumati, Balotesti, Branesti, Chiajna, Ciolpani, Ciorogarla, Corbeanca, Dascalu, Dobroesti, Dragomiresti-Vale, Ganeasa, Gradistea, Gruiu, Moara Vlasiei, Mogosoaia, Nuci, Peris, Petrachioaia, Snagov, Stefanestii de Jos, Tunari). Avertizarea se refera la averse ce vor cumula cantitati de apa in jurul a 20…25 l/mp.

In zona, in ultima ora, s-au cumulat deja peste 25…30 l/mp, descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, intensificari de scurta durata ale vantului.

Citeşte şi:  COD PORTOCALIU şi GALBEN de furtuni în mai multe zone din ţară, inclusiv BUCUREŞTI. Risc CRESCUT de inundaţii

Un copac a cazut fara a produce avarii si in trei imobile s-a acumulat apa la subsol in urma ploii torentiale de duminica seara din Bucuresti, a anuntat Daniel Vasile purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, citat de Agerpres. Acumularile de apa s-au produs pe strazile Moldovei, Andrei Saguna si Stelutei.

De asemenea, in Chitila si in Otopeni au mai fost sesizate acumulari de apa la case, a mai spus Daniel Vasile. Inundatiile au afectat si zonele Damaroaia, Bucurestii Noi si Stefanestii de Jos.