ITALIA: Români arestaţi pentru VIOLURI în serie

Bărbaţii sunt acuzaţi de violuri în serie. Ei abuzau de prostituate, printr-o metodă ca în filme. Au fost prinşi de Poliţie şi sunt acum arestaţi.

29 ian. 2015, 06:38

Gheorghe Cioancă, în vârstă de 35 de ani, şi Sorin Dragomir, în vârstă de 29 de ani, îşi racolau victimele de pe marginea şoselelor. Într-o conferinţă de presă, poliţia italiană a explicat cu operau cei doi, potrivit România TV.

„Abordarea celor doi era ca unul dintre ei să se ascundă în portbagajul maşinii şi numai celălalt se prezenta ca un client obişnuit. În plus, el se exprima într-o italiană perfectă, pentru că locuia (în Peninsulă – n.r.) de mulţi ani, făcând (victimele – n.r.) să creadă că este vorba de un client ca oricare altul, de origine italiană”, declară Pierfrancesco Muriana, şeful Politiei din Pescara.

Când prostituatele se urcau în maşină, şoferul începea să le lovească şi să le ameninţe. Erau duse apoi într-o zonă izolată, unde erau violate şi jefuite. Până acum, Poliţia a identificat trei victime.

Citeşte şi Detalii şocante despre CRIMA care a îngrozit Italia

Cei doi au fost prinşi după ce una dintre românce a reţinut numărul de înmatriculare al maşinii. Cu ajutorul acestuia, anchetatorii au reuşit să îi identifice.

Speriată că soţul ei este căutat de poliţie, nevasta unuia dintre suspecţi l-a convins pe acesta să se predea. El a mărturisit şi unde se ascundea complicele său. Acum, ambii sunt în arest şi urmează să fie judecaţi.