Iubita lui Marcel Toader face marele anunţ despre sarcină. Când va deveni mămică

Maria Constantin s-a decis: anul acesta vrea să facă un copil cu Marcel Toader şi spune că deja a început să lucreze la asta. Cântăreaţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţul ei, şi spune că vrea să-i dăruiască acestuia încă un urmaş.

26 feb. 2017, 11:29
Iubita lui Marcel Toader face marele anunţ despre sarcină. Când va deveni mămică

S-a tot speculat în ultimul timp că Maria este însărcinată, însă blonda spune că nu este cazul. Nu acum, deşi şi-ar fi dorit. „Dacă eram gravidă, ţipam de bucurie, spuneam la toată lumea. Ce bucurie mai mare poate să fie decât să aduci pe lume un copil. Însă m-am decis! Anul acesta vrea să fac un copil, este timpul şi ştiu că acest lucru se va împlini. Eu şi Marcel lucrăm la asta şi sperăm să avem în curând veşti bune”, a declarat Maria Constantin pentru CANCAN.ro. Blonda explica nu demult de ce nu a făcut un copil cu Marcel Toader. ” Nu am putut până acum să fac copii cu Marcel, deşi amândoi ne dorim foarte mult asta. Este dureros. Am avut anumite probleme medicale, ăsta este motivul”, spunea ea.

Artista are un copil dintr-o căsnicie anterioară, iar recent fostul soţ a acuzat-o că îşi neglijează băiatul. Replica blondei a venit imediat. „Profită de notorietatea mea, m-am săturat de acest scandal. Maria Constantin e un brand de succes care vinde, iar el se foloseşte de asta ca să-şi facă un nume. Vrea să devină cunoscut pe spatele meu” declara Maria Constantin.

Sursa: cancan.ro