Iubita lui Superman s-a sinucis. Dezvăluirea şocantă făcută de un medic din Colorado

Decesul actriţei Margot Kidder, cunoscută pentru rolul Lois Lane din filmul "Superman", a survenit în urma unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool, potrivit unui medic legist din Colorado.

09 aug. 2018, 09:47
Iubita lui Superman s-a sinucis. Dezvăluirea şocantă făcută de un medic din Colorado

Medicul legist din comitatul Park, Colorado, a afirmat că actriţa în vârstă de 69 de ani a murit „ca urmare a unei supradoze autoprovocate de droguri şi alcool„. Într-o declaraţie comună a biroului medicului legist şi a familiei actriţei se arată că „cei care suferă de boli mintale, dependenţă şi/ sau gânduri suicidale să solicite consiliere şi tratament„.

Actriţa a devenit cunoscută când a jucat alături de Christopher Reeve în filmele din franciza „Superman”, în anii 1970 şi 1980. Familia a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate şi a precizat că nu vor fi furnizate alte detalii.

Actriţa, care suferea de tulburare bipolară, a vorbit pentru revista People în 1996 despre problemele ei de sănătate mintală şi a dezvăluit că a luat o supradoză la vârsta de 14 ani. Ea a acordat interviul la câteva zile după ce a dispărut, ajungând să trăiască pe străzi.

Kidder, de origine canadiană, a murit pe 13 mai.

În afară de primele patru filme din franciza „Superman”, actriţa a mai jucat alături de Robert Redford în „The Great Waldo Pepper” şi cu Richard Pryor în „Some Kind of Hero”.

Ea a apărut şi în serialul de televiziune „Smallville” (2004), inspirat de „Superman”, interpretând un alt personaj.