Superman e român! Un bărbat din Tulcea s-a îmbrăcat în supererou și a strâns zăpada din oraș cu un făraș

Superman s-a apucat să deszăpezească străzile din centrul municipiului Tulcea cu un făraș, în semn de protest față de autoritățile locale.

31 ian. 2023, 14:35

Bărbatul din Tulcea s-a costumat în Superman, și-a luat arma din dotare, un făraș, apoi a început să strângă zăpada de pe o stradă din oraș și a aruncat apa dintr-o baltă imensă în canalizarea care a fost făcută prost, fiind înălțată prea mult.

Gestul bărbatului a fost făcut pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor pe care conducerea le-a făcut în oraș, pe bani foarte mulți. Compania Aquaserv care se ocupă de canalizările și rețeaua de apă din Tulcea a fost semnalată de mai multe ori din această cauză, dar fără vreun rezultat.

Cine este Superman de Tulcea

Supereroul tulcean este militar de carieră, instructor sportiv, iar acum este pensionar. Acesta este cunoscut pentru caracterul său care refuză să mai creadă în autorități și promisiuni, taxându-le des pentru greșelile lor.

Citește și: Marian Aliuță s-a pocăit după ce și-a înșelat soția: „Nu am fost ușă de biserică”

Dovadă de spirit civic și la Vaslui

Un echipaj medical de pe o autospecială a Ambulanței Vaslui a rămas blocat în nămeți și a fost ajutat de un grup de tineri care petreceau în apropiere.

Salvarea a fost solicitată pentru a ajuta o femeie de 37 de ani care se simțea rău. Echipajul a anunțat pacienta că va întârzia din cauza zăpezii, iar aceasta le-a cerut ajutorul tinerilor.

Aceștia au plecat imediat de la petrecere și au mers doi kilometri prin frig pentru a ajunge la ambulanța blocată.

Citește și: Corina Ungureanu nu regretă pictorialul din Playboy. Gimnasta face dezvăluiri: „Am primit mai mulți bani decât primisem pentru titlul mondial”

„Viață de ambulanță… Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor și când vezi câtă dăruire și implicare, parcă îți vine să zici >.

Iată că și generția nouă poate, poate pentru că a primit educație de la părinți. Am cunoscut o mână de tineri frumoși, de un bun-simț rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăești. Bravo băieți! Vă mulțumim!”, a scris asistenta Roxana Radu, pe pagina de Facebook.

Potrivit SAJ Vaslui, pacienta a avut un atac de panică, iar după ce a fost evaluată nu s-a impus transportul său la spital.