Iulia Albu o face praf pe Delia pentru ţinuta purtată la nunta sorei sale. Câtăreaţa, comparată cu un cântăreţ de manele

Oana Matache s-a căsătorit cu iubitul ei, duminică, pe data de 28 mai. Naşii au fost chiar Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu. Iulia Albu a analizat tinutele pe care Delia le-a purtat, in calitate de nasa, la nunta surorii ei, Oana. Daca la cununia civila, cantareata a optat pentru un costum format din pantalon si sacou, la ceremonia religioasa a purtat rochie si sacou.

30 mai 2017, 20:56
Iulia Albu o face praf pe Delia pentru ţinuta purtată la nunta sorei sale. Câtăreaţa, comparată cu un cântăreţ de manele

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit duminică, 28 mai, cu bărbatul care i-a furat inima în urmă cu un an și căruia îi va dărui un copil peste câteva luni. Este vorba despre Răzvan Miheţ, un bucureștean căruia îi plac adrenalina, viteza şi sportul. Iar asta se vede cu ochiul liber.

„Costumul in dungi al Deliei nu a fost cea mai fericita alegere, lucru de care cred ca a fost si ea constienta, ducand-o mai mult intr-o zona de cantaret de manele, paradoxal totusi pentru ca accesorizarea – ma refer la ochelari – nu este una chiar complet esuata. Insa acel wet look, modalitatea de a poza, rictusul afisat si silueta ei in aceasta tinuta o plaseaza incontestabil pe acelasi loc, stilist vorbind, cu cativa manelisti celebri din Romania pe care, sincer va spun, ca am avut, nu as spune neaparat nefericirea, cat surpriza sa pot sa ma abtin de la a-i comenta fireste dupa ce am vazut fotografiile in cauza”, a declarat Iulia Albu pentru WOWbiz.ro.

Vezi si: Cine este bărbatul cu care s-a măritat sora Deliei Matache. Vezi cu ce se ocupă Răzvan Miheţ GALERIE FOTO