Iulia Vântur şi-a făcut debutul în muzică în India GALERIE FOTO

Iulia Vântur şi-a făcut debutul în industria muzicală în India, scriu tabloidele din peninsula asiatică. Nu numai că vedeta nu a rupt relaţia cu Salman Khan, aşa cum se zvonise, dar ea a înregistrat recent un album alături de Himesh Reshammiya, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Salman Khan.

28 nov. 2016, 06:32

După ce Iulia Vântur părăsise India, pentru a-şi rezolva unele probleme legate de viză, au apărut zvonuri legate de o despărţire de iubitul ei, Salman Khan. Însă nu numai că zvonurile s-au dovedit false, dar blonda a înregistrat chiar şi un cântec pe albumul lui Himesh Reshammiya, unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Salman Khan. Practic, acest lucru înseamnă debutul muzical al Iuliei Vântur în India, scrie Indian Express.

Pe reţelele de socializare a apărut şi o fotografie din studioul de înregistrări, unde Iulia se află la microfon alături de Himesh. Cântăreţul a declarat că a invitat-o pe Iulia să cânte alături de el după ce a ascultat-o interpretând o versiune complet nouă a unui şlagăr indian.

„Mi-a plăcut felul în care cântă şi am avut convingerea că este foarte potrivită pentru cântecul meu. Când i-am făcut propunerea, a acceptat pe loc”, a dezvăluit cântăreţul, care a precizat că Iulia va cânta în hindi. 

El a mai spus că Iulia este o cântăreaţă profesionistă şi că a fost plăcut surprins de pronunţia şi tehnica ei.