Jaf la o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii au fost reţinuţi

Cei trei tineri din Timişoara suspectaţi de jafuri la mai multe case de pariuri din Timişoara şi prinşi de poliţişti în noaptea de miercuri spre joi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, ei urmând să fie duşi la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2013, 09:29
Jaf la o casă de pariuri din Timişoara. Hoţii au fost reţinuţi

Cei trei tineri au fost prinşi în flagrant, în timp ce furau dintr-o casă de pariuri aflată pe strada Matei Basarab din cartierul Calea Torontalului din Timişoara.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Bocancea, cei trei tineri din Timişoara, cu vârste cuprinse între 23 şi 26 de ani, au intrat în casa de pariuri şi au forţat sertarul de la casa de marcat, furând 5.000 de lei.

Imediat după comiterea furtului, tinerii au părăsit locul faptei cu un taximetru, poliţiştii blocând în trafic maşina în care se aflau cei trei.

Tinerii au fost duşi la sediul Secţiei 5 Poliţie pentru audieri, fiind cercetaţi pentru furt calificat. În urma audierilor au fost reţinuţi pe 24 de ore, urmând să fie duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Surse din rândul anchetatorilor declarau, joi dimineaţă, că gruparea era monitorizată de mai mult timp, până acum reuşind să comită trei jafuri la case de pariuri din Timişoara, unde intrau prin forţarea uşilor, apoi furau sume cuprinse intre 5.000 şi 10.000 de lei.